Minun elämäni

Loma

21.07.2007 22.15 -

Eka lomaviikko melkeen takana, kolme edessä, ihanaa.. Huolimatta kesäflunssasta, joka vei mun ääneni. Aurinkoa olen jonkin verran saanut oteltua, iloitsen ruskettuneesta ihostani!!

Muutamia kertoja puistojumppaankin olen saanut itseni, ja viimeksi ihastuin Pikkukosken uimarantaan, jolla jumppaa pidetään. Helsinki on upea kesäkaupunki, täynnä kaikenlaista happeningiä. Kävin museoratikkakierroksella, jolla sai taas paljon ideoita siitä, missä voisi retkeillä ja vierailla. Cruisingit on kanssa oma ihana maailmansa. Mä hyvin mielellään nousisin jonkun jenkkiauton kyytiin jos joku sopiva miekkonen tulis mut noutamaan..?? Futiksesta en oikeestaan tykkää, mutta oli ihan jees käydä junnujen Helsinki Cupin avajaisottelussa.

Ihastuin täysin myös Talin saunaan. Meillä ei taloyhtiössä ole ollenkaan saunaa, ja nyt keksin vierailla kyseisessä yleisessä saunassa. Kiva tunnelma ja ihanan lempeät löylyt. Suosittelen lämpimästi, ei tule jäämään mulla yhteen saunomiskertaan! Jos suosituksia kaipaa muuten, niin kannattaa vierailla Keppanakellari-nimisessä ravintolassa. Se sijaitsee Tammelassa. Ruoka on hyvää ja paikka omanlaisensa. Käytiin taas tuttujen kanssa siellä,Keppanan kosto on suosikkini,mutta lista on pitkä.

Päätin ensimmäisen lomaviikkoni käyttää kaalikeittodieetin testaukseen. Kuusi päivää takana, yksi edessä. Kiloja ei oo kyllä lähtenyt kun kaksi, mutta jotenkin kuitenkin ihan hyvät fiilikset. Toinen ja kolmas päivä menivät vähän heikossa hapessa ja keittoa suuhun latoessa alkoi oksettaa, mutta vaihe meni ohi. Kyseisessä dieetissä helppoa on se, että siinä on niin tarkkaan määritelty mitä saa syödä ja mitä ei. Sen verran vaikutusta dieetillä kuitenkin on ollut, että vyö menee hieman kireämmälle. Ostin yhden minihameenkin, joka toivottavasti mahtuu päälle vielä viikon päästä.

Rahaa on kyllä taas palanut ihan omituisesti lomalla... Kirppareita olen kierrellyt, yksi himoistani.. Myös Nummelan ja Vihdin kivoja putiikkeja on tullut koluttua. Kaverin kanssa ajelimme Lohjansaaressa ja Inkoossa (ihana kesäkaupunki!!!). Kävimme mm. siideritilalla ja niissä kaikenlaisissa vastaantulleissa ihanissa putiikeissa..

 Kyllä Suomi on kaunis maa! Aika vähänlaisesti on tullut sitä kierrettyä. Liian vähän.

Mattopyykkiä on tullut harrasteltua, omien ja läheistenkin mattoja pesten. Papa-kokeessa tuli vierailtua ja yllätyin iloisesti siitä, miten se ei sattunut lainkaan (?!).

 Sen verran olen ottanut itseäni niskasta kiinni, että varasin matkan Brysseliin kolmeksi päiväksi. Reissuun lähden yksin... Saapas nähdä tulenko takaisin.. Kun ei tunnu olevan nyt sellaisia ihmisiä lähipiirissä, jotka olisivat innostuneet, (en kyllä kysellytkään), pitää sitten toteuttaa haaveensa tai tavoitteensa yksin..

Miesrintamalla hiljaista, en ole missään baareissa käynyt aikoihin, ja terassikauttakaan en ole vielä avannut (??), Ensi viikolla täytyy varmaan korjata tuo asia. Nettisättijuttuja en aio vähään aikaan, toivottavasti, harrastaa. Miehet siellä(kin) on ihan omituisia, oikeasti.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu