Minun elämäni

Kevät

17.05.2007 09.54 -

Chatissa juttelin tos pari viikkoa sitten miehen kanssa, joka asuu lähellä mua. Nähtiin yöllä koirapuistossa, kaveri lähti ulkoiluttamaan koiraansa. Oli ihan hauskaa, spontaania. Bongasin chatista myös toisen miehen, jonka kanssa ollaan juteltu pariin otteeseen puhelimessa. Kolmannen kanssa ollaan kirjoiteltu sähköposteja, näin kuvansa, ja täytyy sanoa, että ei ole kyllä tippaakaan mun tyylinen.. 

Nyt on kyllä noussut tatuointikuume, kävin yhdessä liikkeessä hakemassa ideoita, muttei oikein sytyttänyt. No, eiköhän se idea vielä jostain nouse.

On ollut mainiota, kun Helsingissä on ollut niin paljon tapahtumia euroviisujenkin takia. Senaatintorilla oltiin katsomassa Crashia ja Don Johnson Big Bandia, sekä sitten ihan euroviisuja. Pikkasen alkoi peppu puutumaan tuomiokirkon portailla istuessa kasista yhteen..Mutta oli se sen arvoista, ainutlaatuista. Lätkän MM-kisat myös olivat huikeita jännitysnäytelmiä.

Eilen taisin tehdä mokan, tai miten sen nyt ottaa. Oli ystäväni synttärit Keravalla, pelkkiä pariskuntia ja tuli ikävä toista ihmistä. Laitoin viestit parille tyypille (koska ne kännisuodattimet tulee puhelimiin??). Ja päädyin sitten yöksi Maununnevalle. Tai ihan itse maksoin taksin sinne.. Kyseinen mies siis ilmoitti mulle aiemmin, ettei ole valmis perinteiseen seurusteluun tällä hetkellä. No, seksiähän siitä tietenkin seuras, kai mä sitä menin hakemaankin. Ei kyllä nyt tuntunut niin buenolta kun silloin aiemmin?! Pitää pyytää että terkkari laittaa lähetteet, niin saan käydä labrassa. Terkkarin aika onkin jo varattu opiskelemaan lähtöä varten. No, lähdin sitten kävelemään sieltä aamulla ennen kasia kotiin päin. Tunti siinä meni, mutta onpa kyllä hieno ilma!!!! Ilmoitin jo yöllä miehelle, että varmaan häippäsen aamulla. Mulla on vähän se, etten saa unta miehen vieressä, ellei ole tosi läheinen. Kai se on joku luottamusjuttu. Koska ei se vieraasta paikasta ole kiinni.

Haluaisin täällä kotona ottaa tapetit pois ja maalata seinät, sekä katot. Näin kotivinkissä kuvia ihanan värikkäästä kodista. Haluaisin jotain punasta, jotain vihreetä. Hirvee urakka vaan.. Tyhjään kämppään se ois vielä helppoa tehdä, mutta tätä kamaa meikäläiselläkin on. On se kumma, miten joka kerta kun siivoaa kappejaan, niin aina löytyy jotain pois laitettavaa. Vaateostoksillakin pitäis käydä, mutta se on mulle aika vastenmielistä touhua.

Kesää tässä odotellaan, ja lomalle pitäis tekemistä kehitellä. Haluaisin lähteä Brysseliin. Näin joskus jostain artikkelista, että siellä on kaduilla esim. seiniin maalattu paljon sarjakuvia. Sain käsiini Brysselin kartan, ja siihen oli merkattu ihan sellanen Comic walk-reitti. Samalla reissulla vois junailla Luxemburgiin hakemaan äiteelle eurokolikoita... No, suunnitelmia on, mutta toteutus voi olla toista..

Se, mikä on upeeta, niin Sinkkuelämää alkoi subilla uusintana! Katsoin kaikki jaksot ekalla kerralla, mutta en mä kyllä noita alkujaksoja muista..

 

 

Comment

mitään kuulu..

02.05.2007 17.55 -

Jaa-a, toukokuuksi sitten vaihtui..

Eipä tässä mitään järisyttävää ole tapahtunut sitten viimeisen. Olin seuraamassa kavereiden kanssa pokeriturnausta. Olis ihan kiva oppia pelaamaan itsekin. Seksikäs laji. Elokuvissa meinaan, ei se niin seksikästä tuolla turneessa ollut. Vaikka paljon miehiä kyllä.

Olin myös ystäväni kanssa paikallisessa, jossa meidän seuraan liittyi keski-ikänen, kivan näköinen ja hyvin vetävän oloinen mies. Siinä se aika sitten vierähtikin mukavasti vaikka piti vaan parille lähteä. Vaihdettiin numeroita sen kanssa ja se soitti sitten aamulla. Kävästiin sen kämpillä ni oli kyllä epäsiisti asunto! Ja tais miehelle alkoholi maistua liikaakin.

Vappukin oli ja meni, Espoossa tuli vietettyä. Miesten kanssa on se ongelma meikäläisellä, ettei ikinä tunnu tarjonta ja kysyntä kohtaavan, ainakaan sopivalla tavalla. Oikeen naurattaa..

Nyt on kesärenkaat alla, kesäsäitä vaan odottelen.. Tällä viikolla alkais cruisingitkin. Jos sitä sitten joskus tulevaisuudessa pääsis jonkun kivan koslan tai pyörän kyytiin.. Haaveita pitää olla!

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu