Minun elämäni

2 viikkoa lomaan

30.06.2007 20.51 -

Voi että, on se, kun vieläkään ei osaa juoda viinaa. Tai siis osaa, mutta ensimmäinen kerta, kun meni joiltain osin muisti. Ja kaikenlaista tuli kohellettua. Kaverilla oli valmistujaiset ja siellä oli boolia (!) Sitä kävin santsailemassa ja mulle sanottiin että se on pelkkää viinaa. Mietin vaan, että on ne nyt tyhmiä kun ei tajua et ei se viina sinne pohjalle laskeudu, vaikka boolimalja tyhjeneekin. Vetäsin reippaasti huiviin ja sylkäsin saman tien mukiin. Se oli, yllätys, yllätys, pelkkää viinaa! Siellä oli uuden satsin teko kesken, eikä boolimaljaan oltu vielä kaadettu muuta kuin viinat...

Nyt mulla on sentään jotain uutta mainittavaa mun CV:n. Suoritin SPR:n kondomiajokortin kyntäjätasoisesti! Helsinki on kyllä mainio kaupunki, varsinkin kesällä. Niin paljon kaikkea tapahtumaa. Kaikenlaisiin juttuihin sitä tulee lähdettyä, mutta sit osa on sellasta, et ei viitsi yksin mennä.  Kavereita on, mutta aika useesti tuntuu ettei ne erinäisistä syistä johtuen oo lähdössä mukaan. Baariinkiin ois ihan kiva mennä, mut en mä yksin ilman hyvää syytä lähde. Kyllä pitäis tutustua uusiin ihmisiin. Jospa sitten syksyllä koulun kautta tapais mukavia immeisiä.

Netistä bongasin taas yhden miehen, jolle menin kyläilemään. Ihan mukava, mut ei sit kuitenkaan yhtään mun tyylinen. Mulla on kyllä oman pääni sisällä aivan väärä oletus mun tyylisistä miehistä, olen tullut vakaasti siihen tulokseen. Mun vaan pitäis "tyytyä" sellaseen mieheen, joka musta välittää ja sanoo sen, on rehellinen ja tasanen. Mut kun ne ei kiinnosta. Siinä pitää olla särmää ja haastetta, pilkettä silmäkulmassa. Ja sitten kärsitään..

Sitä ihanaa miestäkin näin taas, seksi on vaan ihan uskomattoman ihanaa sen kanssa. Miten voikin.. Mun on pakko nauraa kun se tuntuu niin uskomattoman hyvälle.. No, on kai ajateltava niin, että onni, että oon sellastakin saanut kokea elämäni aikana.. En vaan ymmärrä sitä yhtään, en yhtään. Siitä kun sais miehen, mutta ei, se ei onnistu. Nautitaan sitten seksistä, jos ei muuta saada.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu