Minun elämäni

Kesä, todella ihanaa..

07.06.2007 21.52 -

Onneksi se tuli. Kesä. Mä olen niin kesäihminen. Puolet vuodesta olen ihan horroksessa, mutta kun alkaa tulla valoa ja lämpöä, herään ja virkistyn. Kaikki pienet asiat saa mut innostumaan ihan todella. Joskus melkein maaniseksi.

David Lynch on kyllä mielenkiintoinen heppu. Katsoin Twin Peaksin, aiemminkin olen joitain jaksoja siitä nähnyt. Olen nähnyt myös Mulholland driven, ja nyt käytiin kavereiden kanssa katsomassa Inland empire ja Twin Peaks- tuli kulje kanssani. Mielenkiintoinen ajatusmaailma herralla..

Kesäkuun alussa vaihdoin työt päiväkodista kotihoitoon. Kerkesin ennen lähtöä käydä työkavereiden kanssa Rosellan kamalalla purtilolla päiväristeilyllä. Ja eikös siellä ollut baarimikkona tyyppi, jonka kanssa muinoin tutustuin samaisella laivalla. Ja sama häiskä tuli synnyinkaupunkiini baariin töihin, esitti vapaata, ja oli jotain ihan muuta.. Niin, nyt siis sama tyyppi oli palannut alkupisteeseen, jossa sitten kohtasimme.. Jee! No, se siitä. Paska tyyppi, mutta se on elämää. Niitä tulee ja menee.

Menin sitten taas Maununnevan miehelle seksiä harrastamaan. Mm. Tyyppi kysyi haluaisinko seksiä kahden miehen kanssa, että hänellä olisi joku sopiva kaveri. Kaikkeahan pitää kokeilla, vai? No, taitaa jäädä ajatuksen tasolle. Ei nää mun jutut kyllä onnistu. Oikeen naurattaa.

Kävin PMMP:n keikalla Virginissä, mahtava meno, kuten aina. En saanu ketään innostettua mukaani, joten menin sitten yksin.

Talviturkin sain viskattua isän lampeen. Oli kyllä taas mahtavaa, käki kukkui, hiekka on kuin etelässä ja vesi raikasta! On ollut tosi upeet helteet. Rusketusta on tarttunut ja palanutkin olen käsivarsista. No, aina sitä johonkin kuolee. Olkoon sitten vaikka ihosyöpä.

Parveke on nyt kivassa kunnossa (paitsi että pitäisi pestä ikkunat). Sain netti-ilmoituksen kautta ilmaiseksi ison tekokasvin, joka peittää näköalan naapurin ukkoon, joka siellä kylpytakissaan röökaa ja on ärsyttävä. Pyykit on siellä kuivumassa ja kissakin nauttii. Pihistin Manskulle tippuneen bussipysäkki-kyltin ja sekin on nyt sijoitettu parvekkeelleni. Ja on siellä tuikiperinteinen punainen pelargoniakin. Täytyy vielä hakea ullakolta leppäkerttukivet sinne, niin saa sinne sopivaa, kivaa tuntua.

Exä, jonka kanssa seurustelin vuonna yks ja kaks, oikeastaan ainoa seurustelusuhde, mitä mulla on oikeasti ollut, innostui sitten taas soittamaan yhtenä yönä. Kaverihan ensin petti mua, mm. työpaikkani kesätyöntekijän kanssa (jonka sain tietää vuosia myöhemmin) ja sitten jätti. No, hyvä niin. Jos ei tyhmä tajua itse ajaa toista pois, niin tämä oli ihan hyvä ratkaisu. Sitten pukkasi taas tutut viestit rakastamisesta, anteeksi pyynnöt ja ehdotukset kahville menosta. Aina samaa, koskahan se keksis jotain uutta?

Kesälomakin lähestyy ja jotain kivaa vois keksiä.. Kovasti tekis mieli lähteä Brysseliin, mutta tuleekohan sitä yksin mentyä.. Olen kyllä lainannut kirjastosta kirjoja, kysellyt tietäviltä ja hakenut materiaalia, että sillä lailla olen ihan asennoitunut lähtöön, mutta lippuja en ole kyllä varannut.. Kyllä mä yleensä toteutan suunnitelmani, ja haaveeni, jos ne toteutettavissa on. Että saattaahan se olla että lähden. En mä ole kyllä ketään pyytänytkään mukaan. Enpä usko, että ketään kiinnostaa kuitenkaan. Mulla on aina niin paljon ideoita, mutta ei läheskään aina niihin lähe ihmiset mukaan.

Ai että, kyllä tää sidukka maistuu hyvälle.. Kesässä on tosi paljon hyvää. Paljain jaloin voi kävellä, mansikat ja iloiset ihmiset, iltaisin jaksaa ihan eri tavalla tehdä asioita. Mökillä saa ajaa ruohoa päältä ajettavalla ruohonleikkurilla. Fillarointi on kivaa. Ja auringon otto. Onneks tätä kestää vielä vähän aikaa...

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu