Minun elämäni

Alku

24.04.2007 21.24 -

Pitkään olen suunnitellut alkavani kirjoittaa nettipäiväkirjaa, tiedä sitten miksi. Onko nyt hyvä aika edes aloittaa; ei ole kuun alku, viikon alku tai uuden elämänvaiheenkaan alku.

Asun ja elän Helsingissä, hoitoalan töitä tehden. Olen koulutukseltani lähihoitaja. Tällä hetkellä työpaikkani on päiväkoti. Vapaa-aikanani pörrään netissä, lenkkeilen, joskus käyn jumpassakin. Pidän musiikista, elokuvista, joistakin tv-sarjoista. Ystäväni ja perheeni ovat myös tärkeitä minulle. Kuten myös ruoka.

Etsin elämäni miestä, vaikka hieman usko on mennyt siihen, että onnellista, rehellistä, parisuhdetta löytyy. Yleensä on jotenkin saanut itse kärsiä. Tai joku muu.

Nyt lyhyesti alkuvuodesta 2007..

Uusi vuosi alkoi vauhdikkaasti, seksiä kahden eri henkilön kanssa saman vuorokauden sisällä. Ensimmäisen kanssa keskustelin netissä samana iltana ensimmäistä kertaa. Baariin lähdettiin ja yöksi hänen luo päädyin. Vaikkei mies ollutkaan kiinnostava.. Seuraavana iltana luokseni ilmestyi edellisen kesän festari-tuttavuus, joka asuu Saksassa. Tämä tietysti on kiinnostava..

Parin päivän päästä yritin tavata  toista uutta nettituttavuutta, jonka kanssa olin jutellut niin myöhään, etten jaksanut mennä aamulla töihin. Näin miehen sovitussa paikassa mutta hän ei kiinnostanut ulkonäöltään minua vähääkään. Niinpä tein oharit..

Tässä vaiheessa voin kertoa, etten ole täysin rehellinen ihminen. En maksa tv-lupaa, saatan valehdella jos siitä on minulle hyötyä ja imen netistä musiikkia.

Sitten menikin muutama kuukausi, kunnes tapasin seuraavan ehdokkaan. Yöbussissa. Siitä tuli kuitenkin vain hetken kestänyt seksisuhde.

Seuraavaksi tapasin baarissa Miehen (luulin, että tässä olisi elämäni mies). Siitä alkoi suhde, joka ei sekään sitten kauaa kestänyt. Hän ei halunnut perinteistä seurustelusuhdetta. Vaikka alussa muuta antoi ymmärtää. Seksi oli loistavaa... Harmi! Tämän eteen olisin ollut valmis tekemään töitä. Mutta, roikkumaan en jää, siihen musta ei ole. Löysi ehkä toisen.

Teimme ystävieni kanssa 150-vuotisristeilyn. Sieltä haaviin jäi mies, jonka kanssa jotain on edelleen.

Hain opiskelemaan ja pääsinkin. Syksyllä jään siis opintovapaalle ja alan viettää hurjaa opiskelijaelämää..

Tässä pääkohdat keväästä! Olen aktiivinen tyyppi, ja lähden helposti mukaan juttuihin. Uskon sen näkyvän tulevaisuudessa näillä sivuilla.

Päivän kohokohta oli varmaan töissä erään lapsen kakkojen pesu, kun oli ilman vaippaa ja kaikki vaatteet oli sitten täynnä sitä itseään. Ja töistä oli hanskatkin loppuneet tilapäisesti..

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu