Minun elämäni

mitään kuulu..

02.05.2007 17.55 -

Jaa-a, toukokuuksi sitten vaihtui..

Eipä tässä mitään järisyttävää ole tapahtunut sitten viimeisen. Olin seuraamassa kavereiden kanssa pokeriturnausta. Olis ihan kiva oppia pelaamaan itsekin. Seksikäs laji. Elokuvissa meinaan, ei se niin seksikästä tuolla turneessa ollut. Vaikka paljon miehiä kyllä.

Olin myös ystäväni kanssa paikallisessa, jossa meidän seuraan liittyi keski-ikänen, kivan näköinen ja hyvin vetävän oloinen mies. Siinä se aika sitten vierähtikin mukavasti vaikka piti vaan parille lähteä. Vaihdettiin numeroita sen kanssa ja se soitti sitten aamulla. Kävästiin sen kämpillä ni oli kyllä epäsiisti asunto! Ja tais miehelle alkoholi maistua liikaakin.

Vappukin oli ja meni, Espoossa tuli vietettyä. Miesten kanssa on se ongelma meikäläisellä, ettei ikinä tunnu tarjonta ja kysyntä kohtaavan, ainakaan sopivalla tavalla. Oikeen naurattaa..

Nyt on kesärenkaat alla, kesäsäitä vaan odottelen.. Tällä viikolla alkais cruisingitkin. Jos sitä sitten joskus tulevaisuudessa pääsis jonkun kivan koslan tai pyörän kyytiin.. Haaveita pitää olla!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu